Osaajat

Irina Chumina

Markkinatutkimukset ja markkinointiviestinnän lokalisointipalvelut

Irina Chumina työskentelee Saruksen Moskovan toimistossa erilaisten projektitehtävien parissa. Hänen alueeseensa kuuluvat suhdetoimintaan ja lokalisointiin liittyvät tehtävät, kuten tapahtumajärjestelyt, markkinaselvitykset, partnerihaku sekä erilaiset viranomaisasiat (mm. sertifioinnit, tulliselvitykset ja lupaprosessijärjestelyt).

Irina on toiminut pitkään kansainvälisten yritysten palveluksessa Moskovassa ja rakentanut paikallista suhdeverkostoa. Hän on avustanut useita suomalaisia yrityksiä solmimaan kontakteja mm. messuilla. Irinan vahvuuksiin kuuluvat myös pr- ja mediasuhteiden hoito sekä markkinointiviestinnän sisällön tuotanto, kuten myyntikirjeet ja muut materiaalit venäläisille kohderyhmille. Hän on myös erittäin harjaantunut venäläisten nettihakujen käyttäjä, minkä ansiosta Sarus on löytänyt sopivat partneriehdokkaat lähes 100 %:lle asiakkaistamme.

© 2011 Sarus Oy