Osaajat

Marina Karpina

Markkinaselvitykset, partnerihaku, myyntitehtävät

Marina Karpina toimii Saruksen asiakkaiden osa-aikaisena vuokravientipäällikkönä sekä projektiluontoisissa markkinaselvitys-, asiakas- ja partnerihakutehtävissä Pietarissa. Vuokravientipäällikkönä Marinan tehtäviin kuuluu asiakasyritysten myynninedistäminen ja erinäiset kaupalliset tehtävät, esim. jälleenmyyjäyhteistyön kehittäminen ja operatiivinen hoito (yhteydenpito, myyntineuvottelut, presentaatiot, myyjien kouluttaminen jne.)

Marina on työskennellyt myynnin parissa vuodesta 1994. Suomalaisyritysten vientiä Marina on edistänyt vuodesta 2006, mm. Itä-Suomen Business Edustuston ISBE:n palveluksessa ja Lahden seudun kehitysyhtiön Lakesin Pietarin edustajana. Markkinaselvitysten sekä asiakas- ja partnerihaun lisäksi Marina on järjestänyt suomalaisyrityksille markkinointitilaisuuksia, seminaareja, messuja, hoitanut Venäjän tuotesertifiointeja sekä muita myyntiä edistäviä tehtäviä.

Marinan toimialakokemus on laaja: erilaiset rakennusmateriaalit, energiatehokkaat ratkaisut, teknologiat, palvelut jne.

Marina harrastaa matkustamista ja kreikan kieltä.

© 2011 Sarus Oy