Osaajat

Pia Kähärä

Idänkaupan kehittäminen, sparraus ja valmennus

Idänkaupan ja kansainvälistymisen asiantuntija Pia Kähärä on Saruksen yrittäjä. Pia tiimeineen auttaa Saruksen asiakkaita pääsemään tavoitteisiinsa ja kehittämään osaamistaan sekä laajemmin kansainvälisen myynnin ja markkinoinnin että idänkaupan toimintaympäristön vaatimuksien lähtökohdista.

Pialta löytyy kokemuksen tuomaa vahvaa strategista näkemystä, jolla tehdään vientikaupassa tuloksia. Hänellä on lähes kahdenkymmenen vuoden monipuolinen kokemus muun muassa pk-yritysten vientikaupasta, myynnin ja markkinoinnin johtamisesta, liiketoiminnan johtamisesta sekä pk-yritysten markkinointitoimenpiteiden kehittämisestä. Pialla on ollut Venäjällä oma yritys, ja hän on myös avannut Venäjällä edustuston, jota hän on johtanut Moskovassa. Lisäksi Pia on toiminut projektijohtajana mainostoimistossa teollisuuden, kuluttajatuotteiden sekä palveluliiketoiminnan markkinointiviestinnän ja brändien kehittämisen parissa.

Pialle ovat tuttuja niin Venäjän, Valko-Venäjän, Kazakstanin kuin Ukrainan markkinat. Kansainvälinen kokemus ja erinomainen englannin ja venäjän kielitaito ovat karttuneet vientikaupan lisäksi opintojen, työn ja ExPat-elämän kautta Lontoossa, Moskovassa ja Almatyssa (Kazakstanissa). Tällä kokemuksella hän valmentaa SaRuksessa omien asiakkaiden lisäksi myös AAC Globalin suuria suomalaisia asiakasyrityksiä.

© 2011 Sarus Oy