Osaajat

Pia Kähärä

Myynnin ja markkinointiviestinnän kehittäminen, valmennus

Myynnin ja markkinoinnin asiantuntija, projektijohtaja Pia Kähärä on Saruksen kehitysjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja. Hän auttaa Saruksen asiakkaita kehittämään myynnin ja markkinoinnin osaamistaan kansainvälistymistavoitteiden näkökulmasta.

Pialta löytyy kokemuksen tuomaa vahvaa strategista näkemystä, jolla tehdään vientikaupassa tuloksia. Hänellä on lähes kahdenkymmenen vuoden monipuolinen kokemus muun muassa pk-yritysten vientikaupasta, myynnin ja markkinoinnin johtamisesta, liiketoiminnan johtamisesta sekä pk-yritysten markkinointitoimenpiteiden kehittämisestä. Pialla on ollut Venäjällä oma yritys, ja hän on myös avannut Venäjällä edustuston, jota hän on johtanut Moskovassa. Lisäksi Pia on toiminut projektijohtajana mainostoimistossa teollisuuden, kuluttajatuotteiden sekä palveluliiketoiminnan markkinointiviestinnän ja brändien kehittämisen parissa.

Pialle ovat tuttuja niin Venäjän, Valko-Venäjän, Kazakstanin kuin Ukrainan markkinat. Kansainvälinen kokemus ja erinomainen englannin ja venäjän kielitaito ovat karttuneet vientikaupan lisäksi opintojen, työn ja ExPat-elämän kautta Lontoossa, Moskovassa ja Almatyssa (Kazakstanissa). Tällä kokemuksella hän valmentaa SaRuksessa omien asiakkaiden lisäksi myös AAC Globalin suuria suomalaisia asiakasyrityksiä.

© 2011 Sarus Oy