Osaajat

Vadym Kovalchuk

Markkinaselvitykset, partnerihaku, myyntitehtävätvadym_web

Vadym Kovalchuk on Saruksen edustaja Ukrainassa. Hän auttaa Saruksen asiakkaita muun muassa markkinaselvityksissä, partnerihaussa, konsultoi sopimus- ja neuvottelukäytännöissä sekä tukee asiakkaitamme kumppaniyhteistyössä projektien ajan Ukrainan markkinoilla.

Vadymilla on erinomainen Ukrainan ja Venäjän markkinoiden tuntemus. Hänellä on myös pitkä kokemus  kansainvälisestä kaupasta. Vadymin työkokemus on hyvin monipuolinen, hän on työskennellyt Ukrainassa muun muassa markkinointi- ja vientitehtävissä sekä valtion palveluksessa. Työhön on liittynyt muun muassa materiaalien ja laitteiden hankintaa sekä erilaisten hyödykkeiden, materiaalien ja laitteiden myyntiä Ukrainan markkinoilla. Vadymilla on laaja-alaista kokemusta myös tavaroiden ja raaka-aineiden vienti-, tuonti- ja huolintatehtävistä.

Vadym on perehtynyt kansainvälisen kaupan toimintaan, edellytyksiin ja vaatimuksiin. Hän tuntee (EU, USA) antilahjonnan lainsäädännön, mitä erityisesti tarvitaan IVY-maissa. Hän on myös TRACE Association (USA) jäsen vuodesta 2009 vuoteen 2012.

© 2011 Sarus Oy