Asiakkaamme

Nordic ID

Sarus selvitti Venäjän ja entisten CIS-maiden markkinapotentiaalin Nordic ID:n tuotteille ja loi selvityksen pohjalta tuotteille maahantuonti- ja jälleenmyyntiverkoston. Aluksi tehtiin esiselvitys, johon pohjaten lähdettiin määrätietoisesti profiloimaan mahdolliset yhteistyökumppanit Nordic ID:n eri tuotesegmenteille. Sarus toimi myös vientipäällikön ja neuvonantajan roolissa profiloinnissa, partnerihaussa ja sopimusneuvotteluiden aikana.

Partnerien löytymisen jälkeen Sarus opasti vientidokumentaatiossa ja toimi vientipäällikön ominaisuudessa, eli hoiti yhteydenpidon Nordic ID:n ja partnerin välillä. Sarus oli mukana myös hoitamassa huollon auktorisointia Nordic ID:n tuotteille Venäjällä. Lisäksi Sarus järjesti yhdessä toimeksiantajan kanssa markkinointiseminaareja ja otti osaa partnereiden seminaareihin yrityksen puolesta Venäjällä. Sarus hoiti myös tuotteiden sertifiointi- ja maahantuontidokumentit Venäjän lakien mukaisesti sekä lokalisoi markkinointimateriaalit.

Sarus tukee edelleen Nordic ID:n Venäjän liiketoimintaa. Tällä hetkellä toimimme Nordic ID:n ulkoistettuna vuokravientipäällikkönä.

Asiakkaan kommentti:

”Tapa, jolla Sarus aloitti projektin kanssamme, oli johdonmukaista ja tiivistempoista, sillä päästiin suoraan konkretiaan. Saruksen toiminta ei jäänyt pelkkiin markkinointitutkimuksiin ja raportteihin maantuntemuksesta, vaan asiat vietiin loppuun asti eli myynnin aloittamiseen. Sarus loi lisäksi meille kattavan paikallisen kontaktiverkoston, jota voimme edelleen heidän kanssaan myyntityössä yhdessä hyödyntää.”

Myyntijohtaja Atte Kaskihalme, Nordic ID

www.nordicid.com

© 2011 Sarus Oy