Asiakkaamme

Kansainvälisen kaupan asiantuntijatehtävät -koulutus, opiskelijan kokemuksia

Sarus Oy:n ja Varsinais-Suomen ELY-keskuksen järjestämä rekryohjelma tarjoaa osallistujille hyvän paketin käytännön tietoa ja taitoa Venäjän ja IVY-maiden kaupan koukeroista. Koulutusohjelmaan liittyy sekä tietopuolista opiskelua että työharjoittelua varsinaissuomalaisissa pk-yrityksissä. Usea osallistuja on myös työllistynyt ohjelman jälkeen harjoittelupaikan tarjonneeseen yritykseen.

Opiskelijoiden kokemuksia:

”Aika usein meidän ja työnantajan välissä on vain yksi askel, joka voi olla kuilun ylitys tiedon ja kokemuksen puuttuessa. Sarus on juuri oikea silta, joka auttaa kiinnostavaa työtä etsivän työnhakijan löytämään sopivan yrityksen. Epäilen, että koko maassa ei löydy vastaavia kursseja ajatellen opettajien ammattitaitoa ja opetuksen sisältöä. Epätyypillinen koulutusmenetelmä tekee luennot erittäin kiinnostaviksi ja mukava ilmapiiri antaa itsevarmuutta. Ota askel menestykseen Saruksen koulutuksen kautta!”

Oleg Kuznetsov

”Koulutusohjelma oli mielenkiintoinen ja monipuolinen. Kouluttajat olivat kokeneita ja ammattitaitoisia, ja tukivat meitä koko ohjelman ajan. Pääsimme myös hyödyntämään Saruksen laajaa asiantuntijaverkostoa. Ohjelman parasta antia oli projektityö harjoitteluyrityksessä. Suosittelen ohjelmaa lämpimästi kaikille myynnin ammattilaisille, jotka haluavat päivittää osaamistaan, tai henkilöille jotka aloittelevat uraansa Venäjän kaupan parissa.”

Niina Mikkola

”Ensimmäinen koulutuspäivä Venäjän kauppaa käytännössä -koulutuksessa oli alkanut, me koulutukseen päässeet opiskelijat odotimme koulutuksen alkua. Ilmassa oli sekä jännitystä että toisaalta rentoa ilmapiiriä, koska suurimmalla osalla meistä venäjän kielen taito oli täysin hallussa mikä onkin olennainen osa Venäjän kaupan menestymiselle? Näin me arvelimme… mutta todellisuudessa kävi ilmi, että menestyäkseen työssään tarvitaan myös vahvaa kaupallista osaamista ja Venäjän markkinoiden tuntemusta, lain ja säädösten tuntemusta, tulliasiakirjojen tuntemusta, erityispiirteitä kirjanpidossa ja maksujärjestelyissä sekä vahvaa markkinointiosaamista.

Koulutus tarjosi meille opiskelijoille erinomaiset edellytykset oppia ja menestyä tulevassa työssä. Kouluttajien oma asiantuntemus ja pitkä työkokemus Venäjän kaupassa tarjosi meille opiskelijoille erinomaisen ja käytännönläheisen tietopaketin!”

Irina Kessel

© 2011 Sarus Oy