Ajankohtaista

Moskovan alue laajeni yli 2,5 kertaiseksi

Moskovan pormestari, Sobyanin liitti uuden 160 000 hehtaarin administratiivisen alueen Moskovan kaupunkiin.  Se on pinta-alaltaan suurin kaupunkiin kuuluva administratiivinen alue, kun taas väkiluvultaan se on pienin eli  alueella on vain 150 000 asukasta. Se on myös vähiten urbaani maa-alue Moskovan kupeessa, alueella on lähinnä maaseudun pientaloasutusta, peltoa ja metsää.

Pormestari Sobyanin lupasi ‘minimoida asuintalojen raivaamisen’ alueelta ja liittää alueen vesijohtoverkostoon ja muihin kunnallistekniikan palveluihin. Uuden Moskovan alueen kehittämiseksi on tehty suunnitelmia 50 vuodeksi. Se tuo mittavia liiketoimintamahdollisuuksia monille aloille, eritoten rakentamiseen.

 Alkuperäisen suunnitelman mukainen Moskovaan liitettävä alue (sininen).

Moskovaan liitettävä lisäalue (oranssi)

© 2011 Sarus Oy