Ajankohtaista

Vahvistusta tiimiimme

Toomas Lybeck aloitti työn Saruksen projektijohtajana 1.11. 2011. Toomaksen vastuulla ovat erilaiset hankkeet sekä projektijohto. Hän siirtyi Sarukseen Turun Seudun Kehittämiskeskuksen kansainvälisen yritystoiminnan tukitehtävistä – kohdealueina Venäjä ja Baltia.  Toomaksella on monipuolinen kokemus Venäjän ja IVY-maiden yhteiskunnista sekä kontaktiverkostojen luomisesta. Kaupallisten kysymysten lisäksi hän on työskennellyt Venäjällä kirjeenvaihtajana ja suurlähetystön lehdistöneuvoksena. Toomas tuo Sarukseen erityisosaamista mm. viestinnän ja imagon rakentamisen saralla,, suomalais-venäläisten viranomaissuhteiden ja erilaisten julkisten hankkeiden rakentamisesta sekä koordinoimisesta. Asiakkaamme pääsevät hyödyntämään myös Toomaksen arvokasta suhdeverkostoa kohdemaissamme.

Toomas uskoo työssään suuren valtiomiehen Winston Churchillin ajatukseen: ”However beautiful the strategy, you should occasitionally look at the results”.

© 2011 Sarus Oy