Ajankohtaista

Rzhev tarjoaa salolaisyrityksille yhteistä rakennusprojektia

Salon Yrittäjät saavat Venäjältä merkittäviä vieraita, kun ystävyyskaupunki Rzhevin yrittäjäjärjestön puheenjohtaja Vladimir Karpov saapuu 21. helmikuuta Saloon neuvottelemaan vireillä olevasta yhteishankkeesta.

Rzheviin on hiljattain suunniteltu virkistyskeskus, johon sisältyy squash-kenttä, sauna, kuntosali, keilailuratoja, ravintola sekä minihotelli. Karpov sai kipinän edistää yhteisestä rakennusprojektia pienimuotoisen vitsailun pohjalta. Eräällä aiemmalla Salon vierailullaan hän pääsi pelaamaan squashia, ja myöhemmin hänelle vietiin squash-maila lahjaksi salolaisten käydessä Rzhevissä. ”Nyt sinulla on maila, tarvitaan enää halli”, kuului vieraiden sutkaus. Pian Rzhevin asukkailta ei puutu sitäkään. Karpov ja hänen salolaiskumppaninsa keskustelevat rakennuskompleksin yksityiskohdista 21.-22. helmikuuta järjestettävissä tapaamisissa. Samalla tietoa halutaan tarjota mukaan haluaville uusille tulokkaille (ks. yhteystiedot tiedotteen lopussa).

Yhteistyöprojekti sopii Venäjällä aloitteleville tai siellä jo toimiville yrityksille sekä mahdollisille investoijille. Uusille Venäjälle lähtijöille projekti tarjoaa mielenkiintoisen ja turvallisen kohteen, jonka vakauden takaavat korkean tason aluehallintojen edustajat. Venäjän puolella yhteistyön tukijaksi on ilmoittautunut Tverin alueen kuvernööri Andrei Sheveljov. Itänaapurimme markkinaan jo tutustuneille tarjoutuu erinomainen mahdollisuus luoda liikesuhteita korkean profiilin yhteistyökumppaneihin, saada näyttävä referenssi kansainvälisestä yhteisprojektista ja käyttää projektia sekä sen tarjoamia suhteita markkinoinnin edistämiseen Venäjällä.

Salon ja Rzhevin yrittäjäjärjestöjen yhteistyö alkoi vuonna 2010. Toiminnan tuloksena ensimmäiset salolaisyritykset ovat vierailleet Rzhevissä, ja matkan pohjalta on jo syntynyt aiesopimuksia.

Jos yrityksenne haluaa esittäytyä Vladimir Karpoville ja kuulla lisää rakennusprojektista sekä sen tarjoamista mahdollisuuksista, ottakaa yhteyttä:

Taina Kalintiv, toimitusjohtaja, Sarus Oy: taina.kalintiv@sarus.fi, 040 589 1425
Toomas Lybeck, projektijohtaja, Sarus Oy: toomas.lybeck@sarus.fi, 0400 599 745

© 2011 Sarus Oy