Ajankohtaista

Varsinais-Suomen suurin teknologia-alan kansainvälistymistapahtuma Go Skolkovo 19.11.2012

Salossa järjestetään 19.11.2012 suuri kansainvälistymistapahtuma, joka tarjoaa venäläisille ja varsinaissuomalaisille teknologiayrityksille erinomaisen verkostoitumisareenan.

Varsinais-Suomen suurimmassa teknologia-alan kansainvälistymistapahtumassa alueen yrityksillä on ainutlaatuinen tilaisuus päästä ensimmäisten joukossa yhteistyöhön Techopark Skolkovon hitech-yritysten kanssa. Tapahtumaan saapuu myös muita merkittäviä Venäjän vaikuttajia, päätöksentekijöitä, bisnesenkeleitä, rahoittajatahoja sekä median edustajia Moskovasta ja Pietarista. Kahden päivän aikana on tarkoitus luoda yhteistä näkemystä ja edistää maiden välistä verkostoitumista ja kaupankäyntiä seminaarissa ja yritysvierailuilla. Tilaisuuden järjestävät Yrityssalo ja Salon kaupunki. Saruksen vastuulla on ollut tilaisuuteen liittyvien yhteistyösuhteiden luominen Venäjällä.

Yhtenä tapahtuman puhujana on Technopark Skolkovon Anna Nikina (Head of Development, International Programs). Lue Anna Nikinan haastattelu blogistamme >>

Varsinaissuomalainen teknologia-alan yritys. Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan!

© 2011 Sarus Oy