Ajankohtaista

Sarus on mukana Rubicon-liiketoimintakumppaniverkostossa

Osallistuimme Kotkassa 27.-28.11. järjestettyyn Rubicon-tapahtumaan, joka tarjosi hyvän verkostoitumistilaisuuden suomalaisille yrityksille sekä venäläisille yrityksille ja sijoittajille. Kaksipäiväiseen tapahtumaan osallistui yli sata osallistujaa.

Rubicon-yhteistyön tavoitteena on yhteisen brändin alla tarjota kattava palvelujen tarjoajien verkosto venäläisyrityksille ja -sijoittajille, jotka haluavat asettua Suomeen. Sarus tarjoaa Rubicon-kumppanina venäläisille koulutuspalveluja ja henkilökohtaista neuvontaa suomalaisessa kulttuurissa toimimiseen. Autamme myös markkinointiviestinnän rakentamisessa suomalaisessa markkinointiympäristössä.

Lisätietoja:
www.rubicon.fi

Kuvassa Saruksen tj Taina Kalintiv ja Alexei Kochkarev (Deputy Cgief Designer, Central R&D institut of robotics and technical cybernetics).

© 2011 Sarus Oy