Ajankohtaista

Go Skolkovo –matkan valmennus- ja matkaohjelma on julkaistu

Sarus Oy sekä Varsinais-Suomen ja Keski-Suomen ELY-keskukset ja Yrityssalo järjestävät tutustumismatkan Moskovaan ja Skolkovon teknologiakeskukseen 9.-12.4.2013.

Matkan yhteyteen järjestetään Go Skolkovo -valmennus, jonka tavoitteena on tukea paikallisten pk-yritysten kansainvälistymistä Venäjälle sekä asiakaskontaktien ja muiden kumppanien hakua vierailukohteista. Valmennukset järjestetään Salossa ja Jyväskylässä.

Seuraa matkaan liittyvää tiedotusta näiltä sivuilta ja tule kuuntelemaan lisää matkasta ja valmennuksesta aamiaiskahvitilaisuuteen Turkuun tai Jyväskylään. Tilaisuudessa Technopark Skolkovon Anna Nikina (Head of Development, International Programs) kertoo nettiyhteyden kautta Skolkovon ”Piilaakson” toiminnasta sekä matkaan liittyvistä match making –tapaamisista, joihin osallistumalla suomalaisyritykset voiva luoda bisneskontakteja paikallisiin toimijoihin.

Seuraavat Go Skolkovo –aamukahvitilaisuudet:

Turussa 14.2.2013 klo 8.30-11.30, Mauno Koivisto -keskus (Tykistökatu 6).
Ilmoittautumiset: johanna.seren@ely-keskus.fi

Jyväskylässä 21.2. klo 14-16 Keski-Suomen ELY-keskus (Innova 2, Lutakonaukio 7). Ilmoittautumiset 19.2. mennessä: heini.gunther@ely-keskus.fi

Lisätietoja tulevista infotilaisuuksista: Taina Kalintiv, puh. 040 589 1425, taina.kalintiv@sarus.fi

GoSkolkovo_valmennusjamatkaohjelma_1302
GoSkolkovo_matkaohjelma_1302

© 2011 Sarus Oy