Ajankohtaista

Jatkot Skolkovossa

Go Skolkovo -tapahtuman jatkot järjestetään Moskovassa ja Skolkovossa. Huhtikuussa yrittäjille järjestetään vastavierailu Moskovaan ja Technopark Skolkovoon. Matkan tarkoituksena on päästä tutustumaan Teknoparkin toimintaan ja päivän aikana järjestettävään innovaatiofoorumiin. Erityisen tärkeässä roolissa on match making -tapaaminen, jossa haetaan suomalaisille yrityksille yhteistyökumppaneita sekä Skolkovosta että moskovalaisista yrityksistä. Skolkovosta puhuttaessa mainitaan usein Skolkovon start up -yritykset, joka on hieman harhaanjohtava käsite. Monet Skolkovoon sijoittuneet venäläiset yritykset ovat suuria yrityksiä, jotka ovat Skolkovossa kehittämässä uusia innovaatiota. Tämä antaa suomalaisille yrityksille merkittävät mahdollisuudet yhteistyön rakentamiselle.

Go Skolkovo -jatkoihin liitetään myös Saruksen järjestämä etukäteisvalmennus, joka auttaa yrityksiä ottamaan kaiken hyödyn irti matkasta. Yrityksiä autetaan ennen matkaa ja matkan aikana muun muassa oman esitysmateriaalin lokalisoinnissa, kontaktien luomisessa, tulkkauksessa ja opastetaan vieraassa kulttuurissa toimimisessa.

Seuraa matkaan liittyvää tiedotusta näiltä sivuilta.

Seuraavat Go Skolkovo –aamukahvitilaisuudet:

Turussa 14.2.2013 klo 8.30-11.30, Mauno Koivisto -keskus (Tykistökatu 6).
Ilmoittautumiset: johanna.seren@ely-keskus.fi

Jyväskylässä 21.2. klo 14-16 Keski-Suomen ELY-keskus (Innova 2, Lutakonaukio 7). Ilmoittautumiset: heini.gunther@ely-keskus.fi

© 2011 Sarus Oy