Ajankohtaista

Saruksen vientikoulutus käynnistyi Jyväskylässä

Sarus valmensi 11.-15.2.2013 moskovalaisen teknologiayrityksen johtoa viiden päivän mittaisessa räätälöidyssä koulutuksessa.

Pidimme innovaatioyritys Tenzosensorille tehokkaan ja käytännönläheisen bisneskoulutuksen, jonka avulla he parantavat valmiuksiaan avata innovaatiotuotteelleen vientimarkkinat ja toimia länsimaisten asiakkaiden ja kumppanien kanssa. Yritys toimii Venäjän ”piilaaksossa”, Technopark Skolkovossa. Koulutuksen aikana keskityimme kansainvälistymisen edellytyksiin, kansainvälisen myynnin ja markkinoinnin strategiseen suunnitteluun ja kansainvälistymisprosessin systemaattiseen toteutukseen uusilla markkinoilla. Koulutus järjestettiin Jyväskylässä Saruksen toimitiloissa. Valmennuspäivien jälkeen koulutukseen osallistujat pääsivät myös ensimmäiseen myyntitapaamiseen Suomessa.

Katso video TÄSTÄ>>

Kuuntele RadioCityn haastattelu TÄSTÄ>>

sarus_vientikoulutus_kuva

© 2011 Sarus Oy