Ajankohtaista

Käytännön yritysyhteistyö käyntiin Skolkovon ja suomalaisten yritysten välillä

Sarus Oy vei yhdessä Yrityssalon ja Varsinais-Suomen ELY-keskuksen kanssa ryhmän suomalaisia yrityksiä ja yrityskehittäjiä moskovalaiseen Technopark Skolkovaan. Matkan tarkoituksena oli verkostoituminen ja yhteistyösuhteiden solmiminen Skolkovon yritysten kanssa. Vietimme erittäin innostavan ja konkreettisiin yritystapaamisista nojautuvan seminaari- ja verkostoitumispäivän Technoparkissa 11.4.2013.

Moskovalainen yhteistyökumppanimme Technopark Skolkovo otti meidät erittäin lämpimästi vastaan. Skolkovon yritysten runsaslukuinen osallistuminen ja yhteistyöhalukkuus käytännön liiketoiminnassa suomalaisten kanssa olivat jollain tasolla jopa yllätys suomalaisille vieraille. Sekä matkalle lähteneet suomalaiset yritykset että tilaisuuteen heitä tapaamaan tulleet monilukuiset Technopark Skolkovon yritykset olivat tyytyväisiä matkan konkreettiseen antiin.

Lue verkostoitumispäivään osallistuneiden yritysten kokemuksia itse tilaisuudesta sekä auenneista yhteistyömahdollisuuksista Skolkovon Anna Nikinan blogista.

© 2011 Sarus Oy