Ajankohtaista

Teknologiayritykset: nyt Startup Village -tapahtumaan Moskovaan!

Sarus Oy:n yhteistyökumppani Technopark Skolkovo järjestää Venäjän suurimman kansainvälisen teknologiakonferenssin Startup Village -tapahtuman 27.-28.5.2013 Moskovassa. Tilaisuuteen on jo ilmoittautunut n. 3000 osallistujaa ja tarjolla on erinomainen verkostoitumismahdollisuus nyky-Venäjän uuden yrittäjäpolven sekä kansainvälisten vaikuttajatahojen kanssa.

Skolkovon presidentin suomalainen neuvonantaja Pekka Viljakainen painottaa Kauppalehdessä (KL 30.4.), että Venäjällä startup-käsite on meillä totuttua laajempi. Startup Village -tilaisuuteen tulevat näytille muun muassa kaasu- ja öljyteollisuus, maarakennus, kemianteollisuus, teollisuusratkaisut, cleantech-ala, bioteknologia ja myös it-ala sekä mediamaailma. Osa esillä olevista hankkeista on lähtöisin suoraan Venäjän tiedemaailmasta.

Startup Village järjestetään ensimmäistä kertaa ja siitä on tarkoitus tehdä jokavuotinen tapahtuma. Tilaisuus saattaa yhteen startup-yritykset., sijoittajat, suuryritykset ja media. Ilmoittautuneiden joukossa on n. 1000 startup-yritystä, 300 sijoittajaa, 150 median edustajaa, opiskelijoita, virkamiehiä ja teknologia yrittäjyydestä kiinnostuneita tahoja.

Sarus Oy vei huhtikuussa 2013 ryhmän suomalaisia yrityksiä ja yrityskehittäjiä tapaamaan yhteistyöstä kiinnostuneita Technopark Skolkovon yrityksiä. Palaute sekä suomalaisilta että venäläisltä yrityksiltä oli todella hyvää. Lue yritysten kokemuksia tästä tilaisuudesta Skolkovon Anna Nikinan blogista.

Suosittelemme lämpimästi Startup Village -konferenssiin osallistumista kaikille kansainvälistymistä suunnitteleville innovatiivisille yrityksille!

Ilmoittautuminen ja lisätietoa: www.startupvillage.ru

Katso Pekka Viljakaisen esitys Startup Village -tapahtumasta YouTubessa.

© 2011 Sarus Oy