Ajankohtaista

Sarus Oy:n uusi liiketoimintayksikkö Sarus Technology Nordic ID:n idänkaupan maahantuojaksi ja jakelijaksi

Sarus on allekirjoittanut maahantuonti- ja jakelusopimuksen Nordic ID:n kanssa koskien Venäjän ja entisen Neuvostoliiton maiden markkinoita.

Sarus Technology -liiketoimintayksikkö keskittyy RFID-laitteiden ja -sovellusten maahantuontiin, markkinointiin sekä jakelukanavien rakentamiseen Venäjällä, Ukrainassa, Valko–Venäjällä, Kazakstanissa sekä muissa entisissä Neuvostoliiton maissa. ”Olemme tehneet pitkään yhteistyötä Nordic ID:n kanssa ja uudella yhteistyökuviolla pääsemme tehokkaammin käyttämään osaamistamme myyntiverkostojen rakentamiseen sekä Nordic ID:n idänkaupan laitemyynnin vauhdittamiseen” toteaa Saruksen toimitusjohtaja Taina Kalintiv.

Lue Nordic ID:n ja Saruksen yhteinen tiedote >>

Sarus Technologyn liiketoimintaa tulee johtamaan Dmitry Artemiev Moskovassa. Ennen Sarus Technology -tiimiin liittymistä, Dmitry toimi Nordic ID:n maajohtajana. Dmitryllä on yli 15 vuoden kansainvälinen kokemus toiminnanohjausjärjestelmien ratkaisuista vähittäiskaupassa sekä jakelutoimialoilla.

Tutustu Dmitryn henkilökuvaukseen >>

Lisää tietoa Sarus Technologyn toiminnasta www.sarustechnology.com

© 2011 Sarus Oy