Ajankohtaista

Sarus Oy:n liiketoimintayksikkö Sarus Technology Idesco Oy:n idänkaupan maahantuojaksi ja jakelijaksi

Sarus on allekirjoittanut maahantuonti- ja jakelusopimuksen Idesco Oy:n kanssa koskien Venäjän ja entisen Neuvostoliiton maiden markkinoita.

Sarus Technology -liiketoimintayksikkö keskittyy RFID-laitteiden ja -sovellusten maahantuontiin, markkinointiin sekä jakelukanavien rakentamiseen Venäjällä, Ukrainassa, Valko–Venäjällä, Kazakstanissa sekä muissa entisissä Neuvostoliiton maissa. Lisää tietoa Sarus Technologyn toiminnasta www.sarustechnology.com

Idesco suuntaa Venäjän markkinoille

RFID-teknologiaan perustuvia kulunvalvontalukijoita ja -tunnisteita toimittava Idesco Oy jalkautuu Euraasian talousalueen markkinoille yhteistyössä Sarus Technologyn kanssa. Sarus Technology, osa Sarus Oy:tä, on auto-ID –teknologiatuotteiden maahantuoja ja jakelija Venäjällä, Valko-Venäjällä, Ukrainassa ja muissa entisen Neuvostoliiton maissa.

Entisen Neuvostoliiton maissa on paljon kasvumahdollisuuksia etenkin rakentamiseen ja infrastruktuurin kehittämiseen liittyvien tuotteiden ja palveluiden tarjoajille. Kasvavan rakentamisen myötä kasvaa myös kehittyneiden kulunvalvontatuotteiden kysyntä, johon Idesco vastaa aloittamalla myynti- ja markkinointiyhteistyön Sarus Technologyn kanssa.

”Strategiaamme kuuluu kasvu ja laajentuminen uusille markkina-alueille. Venäjänkielisissä maissa ja lähialueilla on luontevaa aloittaa yhteistyö paikalliset markkinat, tavat ja kielen tuntevan yhteistyökumppanin kanssa”, kertoo Idescon toimitusjohtaja Jari Valtonen. Sarus Technologyn paikallinen liiketoimintajohtaja Dmitry Artemiev lisää: ”Sarus Technology on työskennellyt menestyksekkäästi johtavien pohjoismaisten valmistajien kanssa toimittaen viimeisintä RFID teknologiaa paikallisille. Yhteistyön aloittaminen Idescon kanssa on strategiamme mukainen askel tarjotaksemme markkina-alueellamme toimiville systeemi-integraattorikumppaneillemme kattava RFID-ratkaisujen portfolio.”

 

 

 

© 2011 Sarus Oy