Ajankohtaista

Pia Kähärä ottaa vetovastuun Sarus Oy:sta

Sarus Oy:n toimitusjohtajaksi siirtyy yhtiön hallituksen puheenjohtaja MBA, FM Pia Kähärä. Hän siirtyy tehtävään pitkäaikaisen toimitusjohtajan ja osakkaan Taina Kalintivin siirtyessä uusien haasteiden pariin yhtiön ulkopuolella.

Kähärä on toiminut Saruksessa vuodesta 2010 yhtiön toisena osakkaana palvellen Saruksen asiakkaita idänkaupassa. Nyt hän jatkaa yrityksen toimintaa Sarus Oy:n omistajayrittäjänä.

– Olemme Tainan kanssa yrittäjäkumppaneina kehittäneet Saruksen toimintaa ja palvelutarjontaa sekä palvelleet asiakkaitamme yhdessä vuosia eli tuttua toimintaa tullaan jatkamaan ja jatkokehittämään. Idänkaupan osaajatiimimme säilyy Tainaa lukuun ottamatta entisellään, Pia kertoo.

– Nyt on aika uusille tuulille ja yli 20 idänkaupan vuoden jälkeen on mielenkiintoista katsoa liiketoimintaa myös globaalimmasta näkövinkkelistä. Tulen kuitenkin jatkamaan myynnin ja markkinoinnin tehtävien parissa, josta minulla on vahva vuosien kokemus, kertoo suunnitelmistaan Taina.

– Haluan kiittää kaikkia Saruksen tiimiläisiä, asiakkaita, yhteistyökumppaneita sekä muita verkostokumppaneita näistä 9 vuodesta, joiden aikana olen saanut tehdä töitä ja projekteja kanssanne. Vuodet ovat olleet täynnä vauhdikasta menoa, sisältäneet paljon oppia ja olen päässyt tutustumaan moneen mahtavaan ihmiseen ja mielenkiintoiseen yritykseen. Toivotan kaikille menestystä idänmarkkinoilla ja muistutan, että Pian tiimi on aina valmiina palvelemaan ja auttamaan teitä!, lisää Taina.

Lisätiedot:
Pia Kähärä, puh. 0400 193 333, pia.kahara(a)sarus.fi
Taina Kalintiv, puh. 040 5891425, tkalintiv(a)sarustechnology.com

© 2011 Sarus Oy