Asiakkaamme

Nordic ID: myyntityö rullaamaan Venäjällä

www.nordicid.com

SaRus selvitti Venäjän ja entisten CIS-maiden markkinapotentiaalin Nordic ID:n tuotteille, ja loi selvityksen pohjalta tuotteille maahantuonti- ja jälleenmyyntiverkoston.

Aluksi tehtiin esiselvitys, mihin pohjaten lähdettiin määrätietoisesti profiloimaan mahdolliset yhteistyökumppanit Nordic ID:n eri tuotesegmenteille. SaRus Oy toimi myös vientipäällikön ja neuvonantajan roolissa profiloinnissa, partnerhaussa ja sopimusneuvotteluiden aikana. Partnerien löytymisen jälkeen SaRus opasti vientidokumentaatiossa ja toimi yhteyshenkilönä toimeksiantajan ja partnerin välillä.

SaRus oli mukana myös hoitamassa huollon auktorisointia Nordic ID:n tuotteille Venäjällä. Lisäksi SaRus järjesti yhdessä toimeksiantajan kanssa markkinointimielessä seminaareja ja otti osaa partnereiden seminaareihin Venäjällä. Hoidimme myös tuotteiden sertifiointi- ja maahantuontidokumentit Venäjän lakien mukaisesti sekä SaRuksen Moskovan toimiston kautta lokalisointipalvelut. Olemme edelleen mukana tukemassa Venäjällä toimivaa liiketoimintaa.

”Tapa, millä SaRus aloitti projektin kanssamme, oli johdonmukaista ja tiivistempoista, jolla päästiin suoraan konkretiaan. SaRuksen toiminta ei jäänyt pelkkiin markkinointitutkimuksiin ja raportteihin maantuntemuksesta, vaan asiat vietiin loppuun asti eli myynnin aloittamiseen. SaRus loi lisäksi meille kattavan paikallisen kontaktiverkoston , jota voimme edelleen heidän kanssaan myyntityössä yhdessä hyödyntää.” toteaa Nordic ID:n myyntijohtaja Atte Kaskihalme.

© 2011 Sarus Oy