Palvelut

Venäjän kauppaa käytännössä -koulutus

Venäjän kauppaa käytännössä rekrykoulutusohjelma varsinaissuomalaisille pk-yrityksille alkaa huhtikuussa 2014. Haku on käynnissä nyt! Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu 3/2014 mennessä.

Koulutuksen kuvaus

Venäjän kauppaa käytännössä on noin kahdeksan kuukauden mittainen rekrykoulutusohjelma, jossa vuorottelevat käytännönläheinen Venäjän kaupan koulutus sekä projektityö eli työharjoittelu yrityksessä. Tavoitteena on, että venäjän- ja suomenkielentaitoinen työharjoittelija tekee Venäjän kaupan asiantuntijan ohjaamana pk-yritykselle markkinaselvityksen ja etsii tavoitteenmukaiset yhteistyökumppaniehdokkaat Venäjältä. Jos yritys on jo tehnyt markkinaselvityksen tai jo toiminut Venäjän markkinoilla, niin projektityön sisältö ja tavoite sovitaan yrityskohtaisesti.

Saruksen koulutusohjelmaan nimetty tutor auttaa harjoittelijaa kehittymään Venäjän kaupan tehtävissä sovittujen yrityskohtaisten tavoitteiden ja projektisuunnitelman mukaisesti.

Koulutuksen hyödyt

Koulutusohjelman tavoitteena on yhdistää vapaana olevat, kielitaitoiset markkinoinnin ja myynnin ammattilaiset sekä Venäjän markkina-avauksesta kiinnostuneet pk-yritykset. Koulutusohjelmasta on hyötyä myös yrityksille, jotka ovat jo tehneet markkinaselvityksen Venäjän markkinoista tai jotka jo ovat Venäjän markkinoilla.

Hyödyt yritykselle
– Yritys saa konkreettisen lopputuloksen (markkinaselvityksen ja mahdollisesti yhteistyökumppaneita Venäjältä).
– Yritys saa rauhassa testata yritykseen mahdollisesti palkattavan harjoittelijan sopivuuden.

Tutustu työnantajan kokemuksiin.

Hyödyt opiskelijalle:
– Työharjoittelija saa käytännönläheistä valmennusta Venäjän kaupasta sekä alan työkokemusta Saruksen kokeneen asiantuntijan ohjaamana.
– Kokemuksesta ja opista on hyötyä omalla urapolulla.

Tutustu työharjoittelijan kokemuksiin.

Muut tiedot

Koulutus alkaa: 4/2014
Koulutuspaikka: Salo ja Turku
Kesto: noin 8 kuukautta
Ilmoittautuminen: 3/2014 mennessä.
Erja Laakso, puh. 0400 599 745, erja.laakso@sarus.fi tai Svetlana Efimenkova, puh. 0400 595 236, sveta@sarus.fi

Koulutuksen järjestäjät:
Sarus Oy. Koulutus järjestetään yhteistyössä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen ja ohjelmaan osallistuvien yritysten kanssa.

Tutustu palvelukuvauksiin:
Venäjänkauppakoulutus_yritykset
Venäjänkauppakoulutus_opiskelijat

© 2011 Sarus Oy